caylagi kurtarmak 

kapat
  1. (bkz: bir steven spielberg filmi)
    (bkz: steven spielberg)
    (bkz: er ryan ı kurtarmak) **
    #948687 (kutupsal form, 04.12.2006 17:23)

© 2008 - uludağ sözlük

caylagi kurtarmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caylagi kurtarmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caylagi kurtarmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universitede hocalara verilmis ayarlar » sagopa dan baskasini tanimam abi » ayelet zurer » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » boliviano » tansel colasan in emekli olmasi » red alert 2 yuri s revenge » bekaret onemsizdir diyen erkek » kevin martin » deus sive natura » bodrumtorbasi » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » helal olsun dedirten entryler » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » turklere ozgu davranislar » mulayim » pro lisans » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » beziman » faik » little big planet » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » yunanca » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » avcilar universitesi » what the fuck is that » dunya evi