caykur sike spor 

kapat
  1. caykur rize spor un beşiktaşı yenerek kümede kaldığı sene (2005) bursasporlular tarafından bulunan kılıf.
    #1641012 (orloff, 14.05.2007 01:19)
  2. (bkz: sike sike)*
    #1641015 (sen bana bu diyemezsin, 14.05.2007 01:20)
  3. o sezon son 6 haftaya gelene kadar 24 puanda olan Bursaspor takımının sezon sonunda nasıl oluyorsa(???) 42 puana ulaşması, fakat küme düşmekten kurtulamaması sonucunda başkalarına çamur atma davranışıdır.
    not1: bahsi geçen maçta beşiktaş takımının hiç bir iddiası yoktu, takımın yarısı yedek oyunculardan oluşuyordu. ligi 3. bitirmesi zaten kesinleşmiş bir takımın sezonun son haftasında hele hele deplasmanda maça konsantre olamaması gayet doğaldır. bunu maç satmak, şike yapmak olarak gören bursaspor taraftarı önce kendi takımına bakmalıdır.
    not2: aynı sezonun 31. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-çaykur rizespor maçının devre arasında rizespor 2-0 önde girmiş, soyunma odasında rizesporlu oyuncuların kafasına silah dayanmış, maçı kaybedeceksiniz denmiştir. maç 4-2 bursaspor'un galibiyetiyle sonuçlanmıştır. bu olay üzerine bursaspor'un ligden düşmesi için şike yapılmışsa bile, iyi olmuştur diyorum.
    not 3: o yıl bursaspor ne konumda bulunuyordu ise, bu yıl da k.erciyesspor o durumdaydı. son hafta kendi maçı dışındaki maçların sonucuyla küme düştü. ama kimseleri suçlamadı, çamur atmadı. karşılığında kazandığı şey türkiyenin dört bir yanında erciyesspora sempati duymaya başlayan binlerce futbolsever oldu. bilmem aradaki farkı anlatabiliyor muyum.
    #1993151 (yakupss, 23.07.2007 16:32 ~ 05.08.2007 18:00)
  4. bu hakarete verilecek en güzel cevap, gelecek hafta
    bursa deplasmanında alınacak bir galibiyet olacaktır.
    #3117921 (yakupss, 10.03.2008 11:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

caykur sike spor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caykur sike spor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caykur sike spor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about caykur sike spor. Copyright of the articles are belong to their authors.