cayiroglu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mine cayiroglu

© 2008 - uludağ sözlük

cayiroglu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cayiroglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cayiroglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bez bebek te yakalanan matrix tadi » abisesque » tac » aydin karabulut » bir joker olarak ergenekon » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » osman pamukoglu » turkiye de biranin cok pahali olmasi » irkci saman ile irkci musluman savaslari » kadin erkek esitligi » gecmisi ozleten olaylar » gecegece » ruyada entry girmek » borg el arab stadium » ucak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amcik gibi olmak » bekaret uzerine acilan basliklar » hazreti ayse » cok zor uyanan insan » turkiye umit milli futbol takimi » burkay » royal academy of dramatic art » pomak » ted bundy » mircea lucescu » jesus christ propogandasi » kizlari guzel gosteren detaylar » armenian navy band » ask kahreder » erkek delisi