cayini paylasabilen insan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir cayini icerim
  2. sevgilinin cayini gunesle demlemek
  3. birak usb cayini sicak tutsun
  4. metroya son anda binen insan ve binemeyen insan
  5. insan modeli lafina bu kadar takan insan
  6. insan iliskilerindeki kivilcimi alevlendiren insan
  7. herkesi insan oldugu icin seven insan
  8. pkk li insan da basortulu insan degil mi sorunu
  9. insan alti varlik olan insan
  10. okumus cok insan taniyan okumamis insan

© 2008 - uludağ sözlük

cayini paylasabilen insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cayini paylasabilen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cayini paylasabilen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tu kaka bana » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » ehliyet sinavina son gun calisan insan » yaran olaylar » kosarken dinlenecek sarkilar » taken » otoyol ve koprulerin ozellestirmesi » trafik polisi vatandas diyaloglari » istiklal caddesi nde bos bos dolanmak » en iyi kadin parfumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games