caya petit beurre banmak 

kapat
  1. çocukluğun uyuşturucu bağımlılığıdır efenim. o çay buz gibi olur; yok inatla banılır o petit beurre. bazen çayın içine düşer bir parçası; kaşıkla alınıp yenilir. evet çay demlemek üzere olan yazarlardan mesaj bekliyorum. petit beurreler hazır.

(bkz: açlığın bünyeye etkileri)
    #3742438 (rakimalboga, 30.07.2008 10:37)
  2. hele ki çay sıcaksa petit beurre 'nin lappadak diye çayın içine düşmesi sinir eder zevk sahibini.
    #3742457 (alkolik imam, 30.07.2008 10:41)
  3. huzur dolu anlardan bir tanesidir. normalde alıp yemezsiniz o bisküviyi ama anne alır bilir ki bir gün o bisküviye muhtaç olacaksınızdır. ve çay yapılır bir bakarsınız petit beure bir güneş gibi doğar tepsiden.
    #3743093 (glylay, 30.07.2008 13:08)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

caya petit beurre banmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caya petit beurre banmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caya petit beurre banmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about caya petit beurre banmak. Copyright of the articles are belong to their authors.