cay koyuyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sana nokta koyuyorum
  2. iste ben oraya uc nokta koyuyorum
  3. uc nokta koyuyorum duygusal oluyorum ekolu
  4. tepki koyuyorum ayagina cirkeflesen pic yazar
  5. kuracagim partinin ismine babamin ismini koyuyorum

© 2008 - uludağ sözlük

cay koyuyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cay koyuyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cay koyuyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siklopentanoperhidrofenantren » gichin funakoshi » parayi bulunca nick degistirmek » kim kardashian » imam hatip lisesi » douglas forbes » stanley kubrick filmlerini izlemeyen cahil insan » coconut tequila » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » izlanda » m m m » reklam yasagi » dugun davetiyesi » photofunia com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kucuk suya ne denir » bayramda aragonesin elini opmek » ameliye » surudenayrilanidealistkuzu » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » 43 tane online yazar gormek » kangaroo » meslek orgutu » nickimicinotuzharfgerekiyormus » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » tikla arkadas bul » balli balli » chris keller » ask » muhalefetten destek istemek