cay icmeye hazirmiyiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. durmak yok icmeye devam
  2. ayranimiz olsun icmeye
  3. ask sigara icmeye benzer
  4. hadi icmeye gidelim
  5. kolanin kopugunu icmeye calismak
  6. buz tutmus kolayi icmeye calismak
  7. kucukken sigara icmeye calismak
  8. hadi icmeye gidelim zirvesi
  9. sigara icmeye bayilan yazar
  10. susayip su icmeye usenen kisi

© 2008 - uludağ sözlük

cay icmeye hazirmiyiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cay icmeye hazirmiyiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cay icmeye hazirmiyiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayo nun sozlukte ask yasadigi erkegi aciklamasi » aktutun karakolu » gencler sizi siyasete bekliyorum » erich fromm » templar » derin bir ah cekmek » komando beresi » thievery corporation » birine guzel derken allahin varligini kabul etmek » baslik acabilme yetenegi » gemicik » ah bu sarkilarin gozu kor olsun » arkadasina kalmaya giden kiz » uludag sozluk kres klonundan basliklar » st gallen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uyurken baskina ugrayan teroristin dusunceleri » bak bu kizi uzersen karsinda beni bulursun » namarie » es cinsel » donerci sadik usta » sirf kiz kesmek icin kardesini sinava goturen abi » afyonkarahisar » devletin bekasi icin kardes katli vaciptir » hakkari semdinlide kirilan 15 fidan » start » silaha isemek » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » kurtlar vadisi » tu kaka bana » uludag sozluk dinle mucadele timi