cay icerken cay kasiginin burna girmesi 

kapat
  1. çay içerken çay kaşığını bardaktan çıkartmamakta direten insanların başına geldiği rivayet edilen olay. aynı rivayet içerisinde bundan zevk aldıkları da geçer.
    #3922658 (tutamadim kacirdim, 06.09.2008 00:03)
  2. (bkz: diş fırçalarken burna giren diş fırçası)
    #3922700 (mandal, 06.09.2008 00:09)
  3. aslında böyle bir şey olacağını hepimiz biliyoruz ama hani o duygu varya "bu sefer olmayacak" diye, işte o duygu bize o çay kaşığını orada bıraktırıyor. ardından çayı yudumlarken burna çarpıncada umut sarikaya tipi mutsuzluk oluyor. alsaydın ki çarpmasaydı*. ah şu insandaki iyilik duyguları, bana bişey olmaz hareketleri. önlem almazsan daha neler girer neler.

(bkz: durduk yere sokrates olmak)
    #3922738 (regardless, 06.09.2008 00:16)
  4. giren sadece kaşık olsun, canın saolsun durumudur.
    #3922759 (herostratos, 06.09.2008 00:20)
  5. beterin beteri var. ya bardak girse?

çay kaşığını bardağın yanına koymayı öğrendiğimde 18 yaşındaydım. asosyal kimliğimi bi kenara bırakmak için çabalıyordum. arkadaş ortamlarına felan girmeye başladım. bir çaybahçesinde oturduk muhabbet ediyoruz. ediyoruz dediğime bakma ben dinliyorum. gözlem yapıyorum. demek ki sosyal olunca oturduğunda saçma da olsa konulara katılmak gerek.
    "dostum geçen minibüsteyiz böyle 4 ümüz.(benim haricimdeki 4 kişi. ben dış kapının mandalı ve konu mankeni kişisiyim) bu murat varya (murat: beni topluluğa kazandıran tek arkadaş statüsünütün deki yaratık.) anlık espirilerle yıkar bizi. şimdi yaşlı bir adam bindi minibüse elinde poşetler felan. arkadaki 4 lüde biz oturuyoruz. murat kalktı amca gel buraya otur dedi. adam yok inicem zaten dedi. murat ayakta kalınca soktu lafı. madem incen ne bindin dedi. biz orda koptuk minibüs kahkahalar içinde felan. amca indi orda hemen. öyle işte."
    sosyal olmak için burda kahkaha atmak gerek miş attım bende. bişey dikkatimi çekti o an herkesin bardağında kaşık yok. alınmış kaşık ve tabağın yanına konulmuş. ben ise kaşık bardak içinde çayı yudumluyorum. o an ince uçlu kaşık zaten büyük olan burnumdan içeri süzülmüş. farkında değilim. bardağı yerine koymaya yeltenince içerde olan kaşık burunla beraber gelmeye çalıştı tabi gelemedi. bardakta benim uyguladığım kuvvet nedeniyle gitmek istiyor. çay üstüme döküldü. ordaki kopmaya meyilli dörtlü götleri ile yanak yanağa verip bana gülüyorlar. bende sinirden gülüyorum. nebi adındaki grubun fırlaması atladı hemen. "olum kaşığı bardaktan neden çıkarmadın. bak kaşık burnuna giriyor ehe." bütün sorun buymuş gibi. ben de "beterin beteri var. ya bardak girse" dedim. grup zaten ota boka kopuyoruz havasında olduğundan orda hep beraber bir kez daha koptuk. anladım sosyal olmak hazır cevap olmak gibi birazda. yada bu çok saçma bir topluluk. o günden sonra kendim olduğum her toplulukta az çok varolabildim. ve fakat popüler olmanın tadını hiç bilmiyorum. sosyal olana kadar çay içmeyi bilmediğim gibi. daha bir dolu şaşmaca hayatta ilklerle karşılaşacağımız. beklemek gerektir efenim.
    #3922898 (ketoral sampuan, 06.09.2008 00:43 ~ 00:46)
  6. çay içmeyenlerin karşılaşmayacağı durumdur.
    #3922929 (psikolaz, 06.09.2008 00:48)
  7. göze girmesinden evla durumdur.

göz dedim di mi ?
    hah tamam.
    #3922940 (koca haydar, 06.09.2008 00:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cay icerken cay kasiginin burna girmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cay icerken cay kasiginin burna girmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cay icerken cay kasiginin burna girmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cay icerken cay kasiginin burna girmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.