cavuslar 

kapat
  1. Manisa ilinin Sarıgöl ilçesine bağlı bir köydür.
    #3855250 (hkn hsyn, 22.08.2008 16:59)
  2. (bkz: hesabını bilmeyen çavuşlar döner başını avuçlar)
    #3855261 (kaleci sacli adam, 22.08.2008 17:00 ~ 17:01)

© 2008 - uludağ sözlük

cavuslar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cavuslar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cavuslar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sir isaac » yusuf simsek » fenerbahce nasil duzluge cikar » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » move » gerdek gecesi diyaloglari » armenian navy band » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » anilingus » yanma odasi » abaza go home » agresyon » kenan dogulu » interview » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » tuncer oz » dolores o riordan » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » aybar » sozlukten kiz indirmek » senin olmaya geldim » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » radyo limon » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » baba anneme soyle oldum » roman shirokov » ilaniask » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari