cavatina 

kapat
  1. the deer hunter filminin tema parçasıdır.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Cavatina_%28song%29
    #2220576 (ELeCTrO, 29.08.2007 03:03)
  2. tek gitar ya da birkaç gitar için yazılmış olan nota dizisini bulmaya çalıştığım ama hangi kapıyı çalsam para para para cevabıyla karşılaştığım enfes eser.
    #2606061 (delirium, 19.11.2007 11:38 ~ 17:14)

© 2008 - uludağ sözlük

cavatina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cavatina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cavatina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ailesinin dibinde namusuyla abazalik yapan erkek » burdayim » 5 ekim 2008 sozlugun tiklim tiklim olmasi » jean paul sartre » gay » kufurlu konusan kiz » biravekahve » hebeley episode iii » sirinler » seri caylak yapan ibne » teknoloji ile milleti soyma yontemi » acik iliski » terorle mucadele kararlilikla surecektir » visibilia ex invisibilibus » brachiosaurus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkeksiz kadinlarin agresif olmasi » yavuzum » yanlis anlasilmis sarki sozleri » eski sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » kizlari kandirmanin kolay olmasi » muslugu actim tipasini taktim » papagan » can yucel in universite gencliginde yeri ve onemi » uvjb » ilber ortayli » oyun bitince sahi da piyonu da kicina sokarim » tiesta gera » kadilarin basarisiz olusu » how i met your mother » proforma fatura