caucasian 

kapat
  1. beyaz irk
    #250378 (Confusedy, 16.05.2006 14:18)
  2. beyaz ırk anlamına geldiği gibi fonetiğine de dikkat edilirse kafkasyalı anlamına geldiği de rahatça anlaşılabilir sözcük.
    #3232412 (regulus, 05.04.2008 11:30)

© 2008 - uludağ sözlük

caucasian başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caucasian ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caucasian nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» corlu » ted bundy » monaco » ask ukte doldurur » deniz fenerini unutmayin » bon iver » sevgilinin aramamasi » ismail bey hani » berlin filarmoni orkestrasi » amc » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » prensesin uykusuyum » pgm301 » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayabakan » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » arcadium » ben hep kendime cikan bir yokustum » tanrinin egosu » mulayim » zekeriyabeyaz » donmus pizza » abidas » fatma aliye » micky green » ask korkutur » bir gun herkes teletabi olacak » kurtlar vadisini torrentden indirmek » oleceksin kopek