catti patti kac atti 

kapat
  1. efenim uzun esek oynayıp çömelen kısımda olanlar için ecel sorusu haline gelen sualdir. üstte çıkanlar hep beraber ahenk içinde tepinerek "bizim köyün imamı, alttan verir samanı, üstten çıkar dumanı, çattı pattı kaç attı?" deyince altta kalmış, ezilmiş grubun bilirkisisi bu zor soruya cevap vermek zorunda kalır. o anda ortam bir an için sessizleşir. sanki tüm dünya onu dinliyormuş gibi bir hisse kapılır. arkadaşlarına kıçı dönük olsa da onların gözlerindeki "ne olur kurtar bizi!" der gibi yalvaran bakışları hisseder. ve düşünür "tek" ya da "çift" işte tüm mesele budur. bu sorunun cevabı sadece bu ikisinden biridir. ve cevap verir... sonucunda arkadaşlarını kurtarmıştır veya yediği küfürler arasında şansını bir daha ki ele tekrar dener. **
    #3418884 (seyir, 19.05.2008 19:10)

© 2008 - uludağ sözlük

catti patti kac atti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. catti patti kac atti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu catti patti kac atti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harlequin forest » sosyete keci » shawn marion » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » ifrit » doktor nazim » altinyemis » blindness » aziz yildirim » normal gorunume don » zemzem cok elzem » elektronik muzik » kompleksiz insan » evlenmek » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seri halde arti oy veren melek » ruyada dis hekimi gormek » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » jargon yapmaya kasan yazar » adini soylemeyen sevgili » paradox of cartography » paris hilton » aglamaktan yaslanmak » cicek » deniz feneri dernegi » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » banyo yapmak vs dus almak » emule de aglamak » mardin » andrea bocelli