catlamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kemigin catlamasi
  2. ar damarinin catlamasi
  3. sozlugun ar damarinin catlamasi
  4. ellerin kuruyup catlamasi

© 2008 - uludağ sözlük

catlamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. catlamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu catlamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurtlere pislik uretiyorlar demek » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » uzak » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » bes bin liranin da sozu mu olur » uludag sozlukteki yesiller » bestrafe mich » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » karakum » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » gammaz yazarlar » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » jose joaquin moreno verdu » anadolu rock » kecilere prezervatif takmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » 4 ekim 2008 antalyaspor gaziantepspor maci » serap saglar » turk silahli kuvvetleri » topraktan yaratildigina inanan angut insan » supermen » baslik yok » fethullahci gladyo » aklimdan gecenler » radak emikis » irak ta tas ustune tas omuz ustunde bas birakmamak » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » ebleh nufus artisinin onlenememesi » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » salvador dali