catisma esnasinda geyik ceviren polis 

kapat
  1. amerikan filmlerindeki yavşak karaktere sahip polislerdir. böyle türlerinden türkiye'de gerçek hayatta olduğunu sanmıyorum ama, yerli dizi senaristleri sağolsun sanki bu tür bir davranış aslında türkiye'de çok olağanmış gibi ısıtıp ısıtıp aynı tipleri önümüze koyuyor. e haliyle zaten saçma olan bir davranış, taklit edilince hepten boktanlaşıyor. iyice çekilmez bir hal alıyor.

olay mahaline gelinmiş, operasyon yapılacak, derken karşıdan adamlar mermileri saydırmaya başlıyor. böye bir durumda hemen pozisyon alıp kendini koruması ve çatışması gereken dizi polisi, sanki çok mühimmiş gibi, bir araba ya da çöp tenekesinin arkasına sığınıp başlıyor geyik çevirmeye. böyle bir ben bu işlerin gediklisiyim demeler, bir rahat adam havaları, bir kendini ispatlama çabaları:

-adamlar ateş etmeye başladı komserim.
    -allaaah. süper geyik döner şimdi haa. hemen saklan şu çöp tenekesinin arkasına. ne kadar mermimiz var?
    -2 şarjör. ama senarist bizden komserim, bitmeyen şarjör yazmış ikimize de, sabaha kadar yeter yani. (civvv cuvvv ciyuvvv-kurşun sesleri)
    -hasiktir adamlar tank getirmişler, boku yedik.
    -çöp tenekesinin arkasında olduğumuz için korkmanıza gerek yok komserim, senarist onu da ayarlamış. geyik için ortam müsait yani, kafayı çok çıkarma yeter.
    -oh oh ne güzel. neyse çömez, sene 1965, malatya'da askerim...
    -komserim benim de dahil olduğum bi mevzu hakkında konuşsak. (cuvvv, ciyuvvvv)
    -sana da mevzu sevdiremiyoz haa.
    -o değil de komserim, işin ucunda ölmek de var, içimde kalmasın. ben senin kızından hoşlanıyorum abi. çok kere arkadan süzmüşlüğüm vardır. senarist artık nasıl bi sapık bünyenin evladıysa, heykel gibi manita çizmiş size.
    -sen ne diyon lan ibibik? sen o kızı süzüp süzüp napıyon it? (vızzz, ciyuyuuuvv)
    -niyetim ciddi komserim, nah şu kutsal çöp tenekesinin üzerine yemin ederim, long distance relationship yaşıycam onunla. öyle vur kaç yapmıycam yani, zaten öyle bi kase var ki, hemen bir iki kerede doyulmaz eheheh.
    -ecelin elimden olacak köpek. ah bi kurtulayım şu adamların elinden.
    -onların yarısı kendi sıktığı kurşunun çöp tenekesinden sekmesi sonucu öldü. senarist sağolsun. (zivvvv, ciyuvvvv)
    -ulan önce kalan adamları, sonra seni, sonra da o ibne senaristi vuracam, ıgghh kalbimmm, ölüyorum ulan.
    -bok vurursun ihtiyar. senarist benim askerden arkadaşım, gebereceksin birazdan. ben de aynen yumulcam senin kıza, sahip çıkıyom hesabı eheheh, polis komser yarısıdır ehehe.
    -ıghh.
    -öl öl, ölme hakkına sahipsin. (ciyuvvv, civvv) lan siz daha ölmediniz mi, kötü adamlar. alın amanagoyum. dan dan dan.

edit: entry fikri için teoman in ustunde oturdugu bar taburesi'ne teşekkür ederim.
    #4244938 (tahayyul, 18.11.2008 00:30 ~ 00:50)
  2. diziyi izleyen gerçek polislerin kalayına maruz kalan polislerdir.

(bkz: bizzat şahit oldum)
    #4245092 (gibi geliyor bana, 18.11.2008 00:54)
  3. - koru beni mayk !!!
    - sensin abicim koru beni... bu ne lan koru beni koru beni... ben gidiyorum bu sefer..
    - mayk duuuuur!!!
    - ahhh...
    #4248281 (hoyrat hayalet casper, 18.11.2008 19:47)
  4. -geçen yine operasyondayım tamam mı cabbar, organize çete var dediler.
    -rakını doldurdum abi buyur. ee sonra?
    -neyse ben silahı kaptığım gibi daldım heriflerin mahzenine, nasıl indiriyorum adamları var ya, patır patır böyle.
    -vay anasını, kavun dildim abi ondan da ye.
    -sağol gözüm. baktım adamın biri ölmemiş, çaktırmadan yanındaki silahı almaya çalışıyo tamam mı? aklı sıra beni vuracak.
    -sen naptın abi?
    -niye efendi gibi kan kaybından ölmüyosun lan deyip verdim tokadı verdim tokadı. bileğimin hakkıyla öldürdüm herifi. offf yav bu ne gürültü deminden beri? muhabbetin içine sıçtılar resmen.
    -çatışma var ya abi ondandır, boş ver sen mermileri bitince giderler. sonra?
    -hee, neyse ben nasıl kesiyorum karıyı bi görsen var ya üfff...
    #4248397 (smayt, 18.11.2008 20:15)
  5. profesyonel polis tibipidir.hem konuşurum hem çatışırım ben bu işi götümle yaparım düşüncesi sarmış polis.
    #4248398 (Bana Felsefe Yapma Ne Olur, 18.11.2008 20:16 ~ 20:30)
  6. (bkz: lethal weapon)
    #4248629 (yav napcan adimi, 18.11.2008 20:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

catisma esnasinda geyik ceviren polis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. catisma esnasinda geyik ceviren polis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu catisma esnasinda geyik ceviren polis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about catisma esnasinda geyik ceviren polis. Copyright of the articles are belong to their authors.