catir catir para kazaniyorum 

kapat

1. şarkıcı oyuncu barış akarsu nun kurduğu cümledir.

Barış Akarsu, "Akademi Türkiye yarışmasından sonra çatır çatır para kazanıyorum" dedi.

Star TV de yayınlanan "Yalancı Yarim" dizisinin oyuncularında Barış Akarsu, Merve Sevi, Cavit Çetin Güner ve Fulya ceylan sosyal sorumluklarını yerine getirmek amacıyla önceki gün Fatih Üniversitesi nde "Erozyonla Mücadele" adlı panele katıldılar. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Barış Akarsu, "Akademi Türkiye yarışmasından sonra hayatında neler değişti" sorusuna, "Çatır çatır para kazanıyorum. Hayatımda anlatamayacağım çok değişiklikler oldu. Tabii ki en büyük etken beni herkesin tanımasında yardımcı olan Akademi Türkiye" yanıtını verdi. **
    kaynak : http://kelebek.hurriyet.c...gazin/6345959.asp?gid=180
    #1539362 (darkerway, 18.04.2007 12:29)
  2. tıkır tıkır para kazanıyorum, çatır çatır yiyorum demesi gerekirdi.
    #1539635 (sheriff, 18.04.2007 14:42)
  3. allah daha da versin denilmesi gereken insanın söyleyeceği söz.
    #3288783 (arabaciarabayatasget, 19.04.2008 00:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

catir catir para kazaniyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. catir catir para kazaniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu catir catir para kazaniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about catir catir para kazaniyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.