catir catir mubarek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yobaz olmasina karsin catir catir yazan gencler
  2. eski manitanin catir catir sevistigine sahit olmak
  3. tesvik pirimi aldim catir catir da yedim
  4. oh catir catir yedim paralarini sefam olsun
  5. catir catir sevisip bakireyim diyen kizlar
  6. catir catir kullandigi seye bok atmak
  7. catir catir dinledigi sarkiciya bok atmak
  8. rol icabi catir catir yiyisip sevismek
  9. misafirleri onemsemeden catir catir sican tip
  10. catir catir para kazaniyorum

© 2008 - uludağ sözlük

catir catir mubarek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. catir catir mubarek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu catir catir mubarek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» michael skibbe » army of me » nacizanebilgi com » revigen » birbirine benzeyen unluler » farketmedi kac » fenerbahce nin turkiye ligini onemsememesi » turkculuk » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi » milan baros un fasist olusu » gunesin batidan dogmasi » tobias beecher » jean valjean » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yarim yarim yarilmak » hayal kirikligi » elnino1907 » kerameti kendinden menkul » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » carsi tassak gecmeye de karsi » 31 ekim 2002 fenerbahce panatinaikos maci » komet » atlet ustu pantolon askisi popcusu » biz daha olmedik ulan » tarla surmek » dsi » genelkurmayin hesap vermemesi » eksi sozluk istanbul sa uludag sozluk bursa dir » aydin sayili