catik kara kasin namustur her sozun 

kapat

catik kara kasin namustur her sozun başlığı henüz açılmamış!
aşağıda catik kara kasin namustur her sozun ile ilgili başlıklar listelenmiştir. belki onlar işinize yarar.
  1. kasin kara gozun kara komurcu mu baban senin
  2. sozun her seyi var etmesi
  3. son sozun buysa her sey bosunaymis
  4. her sozun sonunda aq yazan msn insani
  5. arabesk dinliyorum kaslarim catik
  6. yolda kaslari catik yuruyen insan
  7. kamus namustur
  8. is namustur
  9. msn namustur
  10. hudut namustur
  11. silah namustur
  12. vatan namustur
  13. kara bulutlar dagilinca her zaman gunes dogar
  14. kanalturk namustur satilamaz
  15. bizde soz namustur
  16. ela goz ustunde kasin
  17. iki kasin ortasinda olusan cizgi
  18. iki kasin ortasinda cikan sivilce
  19. dusun tasin azicik da kasin
  20. seni gozunun ustunde kasin var diye seviyorum
  21. oglum yemin ediyorum kasin gozun yer degistirir
  22. sozun otesi
  23. sozun ozu
  24. sozun dogrusu
  25. sozun gelisi

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

catik kara kasin namustur her sozun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. catik kara kasin namustur her sozun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu catik kara kasin namustur her sozun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about catik kara kasin namustur her sozun. Copyrights of the articles are belong to their authors.