cathy moriarty 

kapat
  1. kalın sesli, sarışın, karizmatik aktris.

(bkz: raging bull)
    #870254 (louis cyphre, 17.11.2006 03:45)
  2. ursula andress ile denk düştüğünü görebiliyorum.
    #2331881 (zinani, 17.09.2007 16:23 ~ 16:24)
  3. hakkında bilgi için;
    http://en.wikipedia.org/wiki/Cathy_Moriarty

bu da resmi;
    http://entimg.msn.com/i/1...ce/0211/CMoriarty_150.jpg
    #2331948 (unique270, 17.09.2007 16:35)

© 2008 - uludağ sözlük

cathy moriarty başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cathy moriarty ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cathy moriarty nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iset » mesut bakkal » galatasaray bayragi » omer hayyam » mavi tur » the boy in the striped pyjamas » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » noi albinoi » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » ruyada uyuyamamak » ben ask oldugumu aglarim » uyumadan once the bards song dinlemek » busbutun kapitalistlesen martilar » halusinasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izmir ekonomi universitesi » helal olsun dedirten entryler » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » yuck » oje » serva dinu » barack obama vs john mccain » sezercik onun bunun cocugu » jesus christ propogandasi » kronik kuzu » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » haris alexiou » mulkiye » vicortus » insanlardaki yapmacik ask meraki