catering 

kapat
  1. bir yerde verilecek olan yiyecek içecek hizmeti için dışarıdan kiralanan ve özel olarak bu işi yapan yada otellerin yaptıgı organizasyonun adı...
    #174632 (pink_floyd, 17.04.2006 02:01)
  2. bu organizasyonda tüm yiyecek içecek ,servis v.s hizmetleri bu oteller yada şirketler tarafında karşılanır ve genelde yazın yapılan dügün v.s organizasyonlar için,ancak daha degişik alanlarda da yapılıyor yani dügünlerde sadece yapılmıyor...
    #174637 (pink_floyd, 17.04.2006 02:03)

© 2008 - uludağ sözlük

catering başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. catering ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu catering nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taslitarla » kuzgun » evrim akin » brokerx5 ya da mustang » cervix uteri » rambo » salvar amerika nin jeanidir » uludag sozluk » kompleksiz insan » yavuz selim demirag » creed » kocaelispor » ettore messina » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » beyaz prensli at » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ugur isilak » grandmaster flash » tehlikeli saplanti » rafet el roman » remake » osman batur » fener sozluk » somnium obmutum » merve yi tavla » 15 mayis 2006 » anlamli sarki sozleri » bu duvara yazi yazan essektir » ahmet cakar » discide aglamak » hugo lloris