cat stevens ekoluyle sarki soyleyen solist 

kapat
  1. özellikle yurdum rock gruplarında yakın dönemde ve halen pek moda olmuş ekole riayet eden solisttir. tıpkı cat stevens gibi damağın arka kısmı ve gırtlağı kullanarak sese pes bir ton vermek suretiyle kolayca taklit edilebilir.

aman efendim kimler yok ki.. murat celik * başlattı, arkadan bir miktar feridun duzagac, yasar kurt, nev, * gripin, pinhani, falan şu bu derken devam etti öyle.

bu bahsi geçen çakma tonun iyi kısmı ilk dinlenişde ve bir süre tatlı gelmesi, kötü yönü ise arka arkaya onlarca kere dinlenememesidir.. keza çok güzel bir şarkı seslendirse bile..

kulakta bıraktığı çınlama 10lar seviyesinden sonra bulantı yaratabiliyor çünkü.
    #2199509 (hosaf, 25.08.2007 23:25 ~ 23:26)

© 2008 - uludağ sözlük

cat stevens ekoluyle sarki soyleyen solist başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cat stevens ekoluyle sarki soyleyen solist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cat stevens ekoluyle sarki soyleyen solist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kor haline gelmek » no poetry » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » dusunce gucuyle klavye kullanmak » sikerim boyle askin izdirabini » turkiye de internet sozluk kulturu » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » seytan tirnagi » yuzen balon » borg el arab stadium » bunyamin ayasi turbesi » thinking substance » migfer » iskender buyuk » ask acitir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » richard ramirez » ucak » ask susar » 300 » medicine wheel » i wanna be your man » sagopa dan baskasini tanimam abi » savas ve kadin » yandaki okul servisi » dance with me tonight » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » karl heinz feldkamp » barack obama » helal olsun dedirten entryler » bir kadinin en masum oldugu an