cassandra s dream 

kapat
  1. yakın bir zamanda ulkemizde gosterime girecek * woody allen filmi. turkce posterinde "match point'in yonetmeninden" yazilarak woody allen'a buyuk saygısızlık edilmistir bence. woody allen kadar buyuk bir yonetmen hakkında "sunun yonetmeni, bunun yonetmeni" gibi tanımlamalar fazlasıyla sığ kalmaktadır. eger oyle yazılması gerekiyorsa da ustanin match point'ten cok daha iyi referans olabilecek filmleri mevcuttur.
    #2700681 (ratso rizzo, 15.12.2007 20:13)
  2. başrollerinde ewan mcgragor, colin farrel ve tom wilkinson gibi isimlerin yer aldığı bir woody allen filmi.
    #2731822 (beyazyelkenli, 22.12.2007 22:41)
  3. gayet güzel izlenesi bir kara mizah örneği.woody allen ın son zaman filmlerinden match point e benzemektedir. çekimler son filmlerinde olduğu gibi woody allen ın yeni gözdesi olan londra da yapılmıştır. colin farrel ı hiç sevmem ama bu filmde çok beğendim olmuş diyorum. evet afişte gerçekten match pointi in yönetmeninden yazmaktadır ki bakıp bakıp güldük. ayrıca filmi yeşilçam sinemasında izledim 3 defa elektrikler gitti neyseki çabuk geldi*
    #2845409 (marvin, 16.01.2008 04:42 ~ 06.02.2008 03:10)
  4. woody allen 'ın ülkemizde 21 aralikta vizyona girdigi son filmidir. colin farrell 'in şahane oyuncugunu gözümüze gözümüze soktugu filmdir ayni zamanda. öyleki yaninda ewan mcgregor dahi gölgede kalmis vaziyettedir. film temelde sucluluk duygusu ve sinirlari üzerine iyi is cıkarmiştir bence. izlenmesi gerektigini düsündügüm, woody allen'in bolca güldüren filmlerinin yaninda gayet ciddi hatta gerilim dolu olarak kaldigini gördügüm başarılı bir yapim.
    #2898903 (roark, 26.01.2008 14:37)
  5. collin farrell'in oyunculuguna bayildigim, yer yer saglam diyaloglari olan, cok mükemmel olmayan ama kendini sikmadan izletebilen bi film.
    #3502424 (boreas, 06.06.2008 15:27)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cassandra s dream başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cassandra s dream ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cassandra s dream nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cassandra s dream. Copyright of the articles are belong to their authors.