cash warren 

kapat

1. kesinlikle dünyanın en şanslı erkeği. evet bu adam tavlada paso çift atar,eşli ihalede ona kalmışsa el hep karşı tarafın kozlarını bilir,okeyde her el okey gelir bu ballı zatı muhtereme... yaw hepsini anladıkta kardeşim, jessica albayı *sen nasıl tavladın? Buradan isyan ediyorum, haykırıyorum. Bu resmen adaletsizlik.Ben her oyunda kaybetmeye razıyım, hatta bu adam okeyde tur desin, çiftten bitsin ama jessica albayı , bu suratsız muşmula adam götürmesin.efenim kendisi fantastic four filminin yönetmen asistanlığını yaparken jessicamı bir sekilde tavlamıştır. Ben kesin bir güney afrika büyüsü oldugunu düşünüyorum ve en kısa zamanda da bozulmasını diliyorum.bir de güzel kadınların tipsiz erkeklerle cıkma zorunluluğundan vazgeçmesi bütün evren için hayırlısı olacaktır (bkz: marc anthony-j.lo).
    evet cash warren sana ve şansına hiç bişey diyemem ama sana burdan cavcavduruuuken atmassam içim rahat etmiyecek.

(bkz: cavcavduruuuken)

--spoiler--
    http://img120.imageshack....3161/cavcavdurukenxd9.jpg
    --spoiler--
    #2261956 (angelofdeath, 04.09.2007 18:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cash warren başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cash warren ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cash warren nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cash warren. Copyright of the articles are belong to their authors.