casey affleck 

1. 75 doğumlu aktör. oldukça yetenenekli bir oyuncu, genelde yan rollerde oynar ama yeteneğini gösterir. ocean s serisi başta olmak üzere birçok filmde görmüşüzdür kendisini.

joaquin phoenix kadar olmasa da severim bu abiyi. ben affleck bunu abisi olur, ki yeteneği vesaire ile abisinden kat kat iyi. to die for da yirmi yaşlarını görürüz joaquin ile beraber, süperdir zaten. good will hunting de de gördük kendisini, zaten abisinin filmi. en son coward robert ford olmuş, brad pitt karşısında, orada da iyi iş çıkarmıştır kesin.

joaquin phoenix in kız kardeşi ile evli şu an, bu da başka bir gereksiz bilgi.
    (paradigma, 07.09.2007 14:47)
  2. abisi ben affleck'in izinden giderek hollywood'da tutmaya ve tutunmaya çalışan, boğazında bir el varmış gibi boğuk çıkan sesi mutlaka dublajlanması gereken oyuncu.
    (asiti kaçmış kola, 15.03.2008 21:23)
  3. the assassination of jesse james * adlı filmde yardımcı oyuncu olarak oscar ı hak edecek bir oyunculuk sergilemiştir... *
    (octavio, 20.04.2008 19:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » silencer » kendi osurugu ile uyanan insan » persepolis » metal archives » alternatif rte digiturk diyaloglari » kaybolan cep telefonunu caldirmak » iphone » batak » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » direktor » cemisgezek in tarihi eserleri » www bizkacparayiz com » just in time » sigarayi birakma yontemleri » most improved player » erendira nin acikli oykusu » sprite » dolmustan inme istegini soyleme cesitleri » karda bot yerine spor ayakkabi giymek » turkceye giren yabanci kelimeler » imhotep » fenerbahce » hepsi posta da sloganli reklam » fikret bey » goztepe birinci ligde » su uyur ibne uyumaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa