cartmanland 

kapat
  1. south park'taki cartman'ın para bulduğunda yaptırdığı özel lunaparkın adı.
    #3719704 (prisoner, 25.07.2008 18:08)
  2. bir zamanlar dünyayı kasıp kavuran bir pazarlama stratejisinin, çok güzel işlendiği bir south park bölümüdür.
    cartman zengin olur, bilet kuyruklarından nefret ettiği için lunaparkı satın alır ve tv lere reklam verir. "burası benim ve siz giremezsiniz" der. bunu duyan insanlar iş yapmayan bu eski lunaparka girmek için birbirleriyle yarışırlar. sonu cartman a uyuz olanlar için çok güzel biten, izlemsi keyifli bir south park bölümüdür.
    #3719726 (nessaj, 25.07.2008 18:15)

© 2008 - uludağ sözlük

cartmanland başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cartmanland ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cartmanland nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mesut bakkal » anneanneden duyulan atasozleri » yaran nickler » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » enis faik arcan » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » ceza » alim icin din yoktur » seus » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » fake you » finlandiya » galatasaray bayragi » hepsiburada com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hazreti muhammed » muhalif oldugu icin silik olan yazar » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » lumpen burjuva » anneme » coca cola nin spermleri oldurmesi » stevemcqueen olmak » ask susturur » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » revolver » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » berfin » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » kaderimin cv si » yuck fou