cart curt etmek 

kapat
  1. Göz dağı vermek ya da övünmek amacıyla abartılı konuşmak mealli bir deyim.
    örneğin, "Karşımda cart curt edip durma, lütfücan!" gibi.

madem: (bkz: cart curt)
    #1946682 (dabaddah, 16.07.2007 17:27)

© 2008 - uludağ sözlük

cart curt etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cart curt etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cart curt etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uypaciyakoverbeni » ayabakan » otobuste on koltukta sapitan cocuk » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » turkan soray » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » bir de sen gitme » anneanneden duyulan atasozleri » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » tencereyi ocakta unutmak » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » green street hooligans » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » deniz feneri dernegi davasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ogrenci evi lezzetleri » sozlugun en durgun oldugu saatler » tretuvar calismasi » vanity is definitely my favourite sin » kulina » deniz feneri » agzini cart diye yirtarim » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » cumartesi yarim gun calismak » caylak olmamak » bir sehri sevmek » turk solu » beklenti » kiyamet gunu gazete mansetleri » doviz fiyatlari