carsidan aldim bir tane eve geldim hic 

kapat
  1. carsidan alisveris yapan kişinin dalginligindan dolayi (yahutta sabalakliğindan) yankesici tarafindan aldiği meteryal incitmeden ütüldügü vakit eve gelince sapsal sapsal söyleyecek sözdür.

efendim malumu aliniz sehr-i istanbul basta olmakla beraber bir cok vilayetimizde bu tip olaylar meydana gelmekte ve ne yazik ki ahali iki gözü iki cesme olaraktan hüzünlere gark olmaktadir.

ipsiz ugursuzlar haksiz kazanclar saglamakta, ahalinin önce anasi yoksa esi, o da yoksa kendisi aglamaktadir.

kaybolmayan ve hiç olmayan bir taneler istiyoruz.

evine bir tane alipta bin tane olarak dönen vatandas ne yazik ki namevcuttur.

parnakla gösterilecek kadar seyrektir.

kelaynak kuslari gibi kalmişlardir.

gerci bu mevsimde nar bulan, nar bulup cürük depo cikmasi nara para veren zihniyete de sasarim, hatta utanmadan maca kızı oynarken 5 el üst üste kafa atarim.

hesabi cart diye gecirtirim, üstüste ictiğim kakolarin sayesinde hesap hoplar ve kişi hesap sayesinde ayvayi yer.

kopar vatandas ham meyvayi dalindan.

en kötü ihtimal konserve ye ey vatandas.

her şey mevsimin de güzel vatandas.

nedir o hormonlu hormonlu gidalar yiyorsun.

hiç olunca sonra nerde bu devlet diyorsun.

mevsiminde yersen nari,

bir olur sana binbir,

iri boy alirsan olur sana 2001.

aramizda kalsin 2001 kelek markadir.

nerde o eski bmw 2002'ler yahu.

hiç piyasada kalmadi.

mazi kalbimde derin bir yaradir.

zwht der kacarim baska alemlere.

haksiz miyim benjamin?
    #1594817 (mulayim, 01.05.2007 18:11 ~ 18:17)
  2. Çarşıdan bir şey alınmaz! Çarşı isterse verir
    #1594836 (hakikiinsomnia, 01.05.2007 18:16)
  3. bir kere cümle yanlıştır, çarşıya çıkan hiç bir kimse bir şey almaz, o mağaza bu market derken eli kolu eve gelir.
    #1594845 (kurbaa kermitin parmaklari, 01.05.2007 18:18)
  4. Yenilesi bir şey alınmış ise olması muhtemel durum.
    #3161930 (vaveyla, 19.03.2008 12:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

carsidan aldim bir tane eve geldim hic başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. carsidan aldim bir tane eve geldim hic ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu carsidan aldim bir tane eve geldim hic nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about carsidan aldim bir tane eve geldim hic. Copyright of the articles are belong to their authors.