carsi parali asklara da karsi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. carsi 8 e karsi
  2. carsi gul e de karsi
  3. carsi 9 a karsi
  4. carsi 8 0 a da karsi
  5. carsi karsi
  6. carsi terore karsi
  7. carsi kendinede karsi
  8. carsi alkole karsi
  9. carsi da bana karsi
  10. carsi cana karsi

© 2008 - uludağ sözlük

carsi parali asklara da karsi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. carsi parali asklara da karsi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu carsi parali asklara da karsi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ofori » katarsis » kamos » aduket ceken damdaki eski sevgili » balos kalesi » chem 7 » endokrin etki » zall bana server bul lan allahsiz » discokingo » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » favori uludag sozluk yazarlariniz » nerede kalmistik » mutizm » sen oyna dilber » basliklari alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » diyarbakir da 100 000 pesmergeyi misafir etmek » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » muratti » unutulan yillar » izmir bilir ya » yeni baslayanlar icin mars » nazli yarim emo olmus » sozlukteki pkklilar » empresyonizm » yeni baslayanlar icin ahiret » ahmet necdet sezer » en mand kommer hjem » sucluluk sanrilari