carsi karsi 

kapat
  1. beşiktaş spor kulubu fanatiklerinin karışı oldu durum.
    (bkz: budamı gol değil hakim bey)
    örn:
    çarşı savaşa karşı.
    #2409353 (krabbe, 01.10.2007 08:27 ~ 09:21)
  2. çarşı bölücülüğe karşı.
    #2409355 (krabbe, 01.10.2007 08:28)
  3. çarşı bunları yapanlara bişe yapmayanlara karşı.
    #2409357 (krabbe, 01.10.2007 08:29)
  4. (bkz: çarşı tanıma karşı)* *
    #2409358 (abberline, 01.10.2007 08:30)

© 2008 - uludağ sözlük

carsi karsi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. carsi karsi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu carsi karsi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the richest man in bayburt » ideal penis boyu » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » mugla » elektronik muzik » lynyrd » salonda coraptan topla mac yapmak » hz ibrahim » gece » the last guy » entry eksilerken godfather theme dinlemek » haydan gelen huya gider » mithat korler » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » limanla kavgali isyankar kaptan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » revolter00 » azadiya welat » adiyaman » andrea bocelli » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » salvar amerika nin jeanidir » sokrates in olumu » afyonkarahisar » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » vicdan » polemik yapilabilecek entryler » vapurda aglamak » dinde mantik aramamak » kalifiye » gullibly