carsaf kanli mi olacak kansiz mi 

kapat

1. necmettin erbakan'ın öğrencisi olduğunu kanıtlamak icin atak üstüne atak yapan sayın basbakana sorulması gereken en kritik sorudur.
    (ara: kanli mi olacak)
    #2999405 (bagatur, 13.02.2008 21:42)
  2. katilin öldürme yöntemiyle alakalı olarak değişkenlik gösterebilir.
    maktüle değil katile sormak lazım..
    #2999444 (kelammevzuati, 13.02.2008 21:51)
  3. zevklere gore degisebilecek yemek siparisi.

(bkz: yagli tarafindan olsun)
    #2999486 (revolter00, 13.02.2008 22:02)
  4. - şubatın sonu geldikçe çoşuyorlar efendim durduramıyoruz.
    - meclis karar alsın, bu yıl 27 çeksin!*
    - cumhurbaşkanı veto eder efendim.
    - e yapacak bir şey yok o zaman.
    - kadro değişiklikleri yapsak anlar mı acaba?
    - millet kan ağlıyor, anlmıyorlar, basın günü birlik yerlere vuruyor anlamıyorlar, anlamazlar.
    - ne yapacağız efendim o zaman?
    - yazalım, çizelim. buluruz bir yolunu...

edit: necmettin erbakan ın son zamanlarda ne ile uğraştığını araştırmanız, naçizane tavsiyemdir. dünya ile alakalıdır.
    edit(2): darbe taraftarı değilim, defalarca yazdım. konu farklı ama.
    #2999522 (merdumgiriz, 13.02.2008 22:12 ~ 22:14)
  5. (bkz: bakire mi değil mi) (bkz: gerdek gecesi)*
    #2999550 (ciplak vatandas, 13.02.2008 22:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

carsaf kanli mi olacak kansiz mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. carsaf kanli mi olacak kansiz mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu carsaf kanli mi olacak kansiz mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about carsaf kanli mi olacak kansiz mi. Copyright of the articles are belong to their authors.