carsaf kagit 

kapat
  1. hukuk fakultelerinde sınavlarda kullanılan gazete ebadında devasa kağıt.
    4 yüzünü de doldurup sıfır almayı başarabilecek kadar yaratıcı öğrenciler vardır.
    helal denilesidir.
    4 gazete sayfası kadar saçmalayabilmek.
    takdire şayan doğrusu.
    #1105012 (sıçtırtma lamasına, 04.01.2007 17:07)
  2. birinci sınıftayken hacılayıp eve götürdüğüm kağıttır. sonradan öğrendim ki bu başımı belaya bile sokabilecek bir davranışmış, neyse okul bittiğine göre rahatız artık. öte yandan 4 sayfa yetmeyip bir de ek olarak bir 4 sayfa daha alanlar var ki insanın aklına ali sami alkis'ı getirirler bunlar.
    #1105296 (grand ekinoks, 04.01.2007 18:02)
  3. kurşun kalemle doldurulması yasak olan, tükenmez ya da dolma kalemle doldurulması gereken kâğıttır.
    #1105314 (grand ekinoks, 04.01.2007 18:05)
  4. (bkz: rızla)
    #1105342 (prestij muzik ailesi, 04.01.2007 18:10)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

carsaf kagit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. carsaf kagit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu carsaf kagit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about carsaf kagit. Copyright of the articles are belong to their authors.