carpilmanin sadece yamulmak oldugunu sanmak 

kapat
  1. din ve yaratıcı olan allah'a söylenmemesi gereken şeyler söyleyen kişilere söylenen : 'çarpılcan olm konuşma böyle lan' lafının sadece ağzın yüzün yamulması şeklinde sanma eylemidir. ve son derece yanılanların sanrısıdır bu.

bunu bilen ve farkında olan bilumum ateistlere, bu tür lafların denilmesi sonrasında 'hani olmm, bak o kadar konuştum bana bir şey olmadı, allah'ın* bana bir şey yapamıyor bak, zuahaha' kabilinden gerzekce demeçler vermeside bu sanrı yüzündendir.

bilmiyorlardır ki; carpilmanın yaşadığı sürece, gelecekteki hayatının aksiliklerle, aksaklıklarla, bereketsizliklerle, şanssızlıklarla geçmesinin nedeni olduğunu. o ancak çarpılmayı ağzının yüzünün yamulacağı düşüncesinde geçirir. ama hayatı bu bir düzine aksiliklerle geçer, sonrada 'off ulan, mnskyim, ben neden bu kadar şanssızım. ne cenabet adamım ya. bi insanın işi hiç mi rast gitmez be...'kabilinden laflar kullanarak yaşadığı çarpılmanın etkisinde olduğunun farkında bile olmadan küfürler savurmaya devam eder.
    #3648435 (dunyanin en mutevazi adami, 10.07.2008 23:21 ~ 25.07.2008 14:49)
  2. (bkz: tövbe de oglum çarpılırsın)
    #3949510 (dunyanin en mutevazi adami, 11.09.2008 18:50)
  3. jim: ne yaparsin beni carpar misin?
    god: carpilmanin ne oldugunu gercekten biliyor musun?
    jim: cimdiklemek gibi bir sey ..

according to jim. * * *
    #3949528 (hissiz, 11.09.2008 18:57)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

carpilmanin sadece yamulmak oldugunu sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. carpilmanin sadece yamulmak oldugunu sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu carpilmanin sadece yamulmak oldugunu sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about carpilmanin sadece yamulmak oldugunu sanmak. Copyright of the articles are belong to their authors.