carpilan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cin cikartirken carpilan hoca
  2. kacak elektrik kullanirken carpilan insan
  3. arkadan carpilan arabadan inen levyeli adam
  4. arkadan carpilan arabadan bruce banner in inmesi
  5. arkadan carpilan arabadan mike tyson un inmesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran msn iletileri » bana yalan soyleyeceksen once gozlerinle anlas » kapidagli serisi » namik kemal muzesi » kotuyum ben kotuyum » genel kimya ilkeler ve modern uygulamalar » carpik bacakli tiplerdeki bitirim delikanli havasi » a little less conversation » rte nin 19 mayis ta anitkabir e cikmamasi » depresyona giren sozluk yazarlari » guneydogudan oykuler » straddle » filoloji » karimin kardesi » secondment » bir orospuya asik olmak » orlon kazak » gallerce » azuloscurocasinegro » gunaha davet » saat xx xx aha biri beni dusunuyor » sevisirken dinlenecek sarkilar » turgay fisekci » eksi sozluk » hector st john de crevecoeur » tuzla da herkes suclu » gunun sozu » ukala yazar » ciyzis kirayzs a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa