caron butler 

kapat
  1. nba'de washington wizards takımında oynayan, 2,01 cm boyundaki, 103 kg ağırlığındaki forvet. an itibariyle sahip olduğu 21,1 sayı ortalamasıyla beni izlemeye devam edin anacigim diyor.
    #1214739 (impayatoy, 27.01.2007 04:09)
  2. 18 subat 2007 nba all star maci nda ilk kez milli olcak şutör.
    #1246850 (serander, 02.02.2007 13:19)
  3. shaquille o neal karşılığı lamar odom ile birlikte lakers a gelen; oradan da kobe ile bazı sorunlar yaşayarak wizards a geçen forvet oyuncusu; atletik özellikleri ortalamanın üzerinde olmasına rağmen savunmayı konusunu pek iplemez.
    #3027310 (Disco Inferno, 18.02.2008 23:55 ~ 23:56)

© 2008 - uludağ sözlük

caron butler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caron butler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caron butler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» racer x » yaran seyler » kara donlu kefere » lgbtt » konusmayi sokmek » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » istanbul un halleri » besiktaslilik » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » fener den david villa bombasi » pkk nin sonunu siyaset mi getirir asker mi » kati kurallarla guvenli arama » alerjik rinit » 2008 2009 uefa kupasi g grubu » msn zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3 u 1 arada » sozluk hayattir » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » sigara » irishstorm » yigit ozgur esprileri » quiet riot » ipsiz recep » kurdish rebels » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » adam gibi adam ertugrul saglam » korkusuz » toshiba » formul » 2008 2009 uefa kupasi h grubu