carmen amaya 

kapat
  1. 1936' da başlayan ispanyo iç savaşımdan sonra carmen amaya ve ailesi güney amerikaya giderek orda büyük başarılar kazanmıştır. ilk pantolanla dans eden kadın dansçıdır. aynı zamanda kadınların bugünkü ayak kullanımını da başlatan kişidir. hatta rito y geografia del baile belgeselinde erkek kostümleriyle parmaklarında kastaniyet yerine bir zil ile tarantos yaparken görüntüleri vardır. dansı anlatılmaz izlenir.

` http://www.youtube.com/watch?v=39IxR0TatzQ +`
    #3324526 (fevkaladenin fevki, 27.04.2008 01:51)
  2. büyük flamenko sanatçısı. izlerken gözümü ayırmayı bırakın, kıpamadım bile...
    #3629575 (headacheda, 06.07.2008 22:59)

© 2008 - uludağ sözlük

carmen amaya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. carmen amaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu carmen amaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» raul gonzalez blanco » cigdem » abwehr » antonio graves » g noktasi » aktutun karakolu » corcorado » yavsakimsi » musebbek » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » pilavi elle yemek » yigit ozgur esprileri » eleventh hour » accelerate » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » welcome to the machine » yasamak bir sanattir » theodora » satis rekoru kirabilecek urunler » senin isin ankaradan bozuk yegenim » kecilerin prezervatif kullanmasi » cagatay » pgsg » basliklari alt alta okumak » golden margarita » yasli teyze » lost un en guzel bayani » zakk wylde » buyuk ortadogu projesi » welcome to the jungle