carlos vela 

kapat
  1. bonservisi ingiliz arsenal kulübünde bulunan 1989 doğumlu meksikalı forvet.
    #1848525 (krmyrdsn, 01.07.2007 15:42)
  2. fm 2007'deki en gözde genç oyunculardan (bkz: wonderkid) biri hatta birincisi. yalnız almak için sağlam bir bütçeniz olması gerekir. ama kesinlikle pişman olmazsınız, verdiğiniz parayı fazlasıyla hak eder.
    #1848541 (dersini almis da ediyor ezber, 01.07.2007 15:46)
  3. 2007-2008 sezonunda la liga ekibi osasuna'da forma giyecek.
    #2236682 (krmyrdsn, 31.08.2007 18:18)
  4. fm 2008 demonun wonderkidlerinden.meksikalıdır kendileri.
    #2466648 (bucalemooN, 13.10.2007 23:14)

© 2008 - uludağ sözlük

carlos vela başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. carlos vela ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu carlos vela nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hey dostum fransa demistin irak cikti » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » sorumluluk benim » fethullah gulen in pkk suskunlugu » ikinci bayezid kulliyesi » saclari kazitmak » maradona nin aziz baskanim beni al demesi » majdanek » test cozerken muzik dinleyen hoduk » turgay bahadir » bir » off cok yakisikliyim ulan » emre belozoglu nun sakatlanmasi » komet » erik gerets » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » babayi da al git » nike » luciddreaming » ilk once kim istifa edecek » sunburn » bes bin liranin da sozu mu olur » avustralya da erkek arayan 100 bin kadin » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » icen mi gunahkar iciren mi » gulce » teknik direktor atamak » how i met your mother » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » radyo uludag » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi