carlos un fenerbahce ye gelmesini sindirememek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. roberto carlos un transferini sindirememek
  2. carlos un fenerbahce de frikikten gol atamamasi
  3. roberto carlos un fenerbahce ye cevabi
  4. roberto carlos un fenerbahce ye transferi
  5. roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi
  6. roberto carlos un fenerbahce ye imza toreni
  7. ice sindirememek
  8. abdullah gul u sindirememek
  9. dorduncu nesli sindirememek
  10. turkiye nin ebru yapisini sindirememek

© 2008 - uludağ sözlük

carlos un fenerbahce ye gelmesini sindirememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. carlos un fenerbahce ye gelmesini sindirememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu carlos un fenerbahce ye gelmesini sindirememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arjen robben » yorulmak » bir seylere inanma ihtiyaci » mandalina baligi » uludag sozluk ihtiyar heyeti » erotic asphyxiation » jorg haider » galatasaray ve besiktas kardesligi » avenge » sulfur kokusu » karma ekonomi » savasim » fc nitra » fettos » ben melamet hirkasini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukten kiz kaldirmak » yaran yanlis okumalar » son ask » aura » supersonik yazar » impossible brutality » cognitive » ataturk universitesi » basarili turbanli kadin olmamasi » azalmis icgoru » kara carsafin yasaklanmasi » yavuz sultan selim » ampirikuku » andromimetophilia » powerade