cardak koyu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. babanin koyu daglik ananin koyu duz yerde
  2. cardak
  3. melih cardak
  4. cardak kafe
  5. cardak in tarihi eserleri
  6. uludag universitesi cardak gencligi
  7. koyu mor
  8. en koyu
  9. koyu
  10. cumapazari koyu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» f 22 » panteizm » leyla vs mecnun » blood the last vampire » hamdi bey e cok tesekkur ediyorum » gunaha davet » sozlugun sapitmasi » seri halde arti oy veren melek » mdk47 » tv 8 » araba surerken iki eli birakmak » sevmekten usanmam » umutsuzluk » catti patti kac atti » ojenikler » cem yilmaz » emre aydin » ct » libido » rte nin ataturk ten daha fazla entrysi olmasi » radyo programcisi » herseyin tukeniyor olmasi » ihanet avcilari » gozyaslarini gizlemek » sevgiliyle uyumak » milletvekili adaylarina tavsiyeler » ogrencisine senin amina korum diyen ogretmen » miralem pjanic » sozlukculerin mezar tasina yazilacak yazilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa