caramio 

kapat
  1. süper lezzetli karamel dolgulu çukulata şeysi.
    (kurb aga, 28.09.2006 19:47)
  2. reklamında emre altug'un oynadığı bir besin hedesi.
    reklamdaki liseli kızın da işveli işveli "hmmm...caramio" demesi de bu ürünün içinde bilmediğimiz bir şeyler olabileceğinin göstergesi gibi.
    (gothic evil, 28.09.2006 19:50)
  3. eğer uzun süre beklemişinden yerseniz boya yutmuş gibi olursunuz.
    (gitaristkaptan, 26.12.2006 22:32)
  4. emre altuglu reklam filmi macka parki dolaylarında çekilmiştir.

(bkz: teleferikten reklam filmi çekimi izleyen insan modeli)
    (hunlu, 26.12.2006 22:32 ~ 22:33)
  5. yerken karamelin böyle ağzınızın her tarafına bulaşması ve bunun verdiği büyük zevk=caramio. çok fenadır..
    (Bushi, 26.12.2006 22:34)
  6. emre altuğlu reklam filmiyle daha çok yenmesi gerektiğini anladığımız çikolatadır.
    (silte, 27.12.2006 17:29)
  7. reklamındaki kizin konusmadigi surece gozume cok sirin gozuktugu, fakat bir karamelsever olmama ragmen bir turlu sevemedigim cikolata.
    (cilegin karamele doydugu an, 30.01.2007 02:11)
  8. insanın içini bayıltabilecek kadar aşırı tatlı abur-cubur.
    (dirty, 30.01.2007 02:25 ~ 02:26)
  9. italyanca canım, cicim gibi bir anlama gelen sıfat tamlaması. ama hatalı bir tamlamadır. italyanca'da kelimelerin erillik dişillik özelliği olduğu için caro mio ya da cara mia olması gerekirdi.
    (unusual suspect, 30.01.2007 14:38)
  10. fındıklısı daha da bir güzel olan. sütlü kahve kombinasyonunu yalarım.
    (Soulmate, 07.11.2007 21:53)
  11. sade kahveyle bitter çikolatadan sonra en iyi giden çikolatadır kendileri. karameli kahvenin sıcaklığıyla erir ve o muhteşem kahve karemel karışımı tat öpüşmekten değil 4 14 kat daha zevklidir. ( bir araştırmaya göre çikolata yemek öpüşmekten 4 kat daha zevklidir demiş sıfatı uzman şahsiyetler )
    (purplegoddess, 07.11.2007 22:06)
  12. sigarayla çok güzel gidiyor.
    (kasgarli tost, 28.02.2008 21:16)
  13. 2 market arayla 2 tane alıp yediğim tek gıda ürünüdür kendisi. lakin öyle böyle değil ya, o içindeki karamel, çikolatası. hayır dayanamayacağım markete gidiyorum ben.
    (the kene, 01.05.2008 00:15)
  14. karameli sevenler için zevkle tüketilebilen çikolatadır. fakat bi müddet sonra bayıcı olmaktadır. ya da sürekli zevkle yenilebilecek kadar bağlayıcı değildir. evet değildir.
    (cahil peri, 01.05.2008 00:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pc gold » teoman esliginde kum tasiyan amele » samir nasri » goth olunmaz goth dogulur » kizlari guzel gosteren detaylar » git lutfen » bir ben vardir bende benden iceri » birinci abbas » turklerin islamiyeti kabulu » yasama ugrasi » death announcements and funerals » esortman » cop adam » f3 » baski devre cikarma taktikleri » alo josef k » dort kadinla evlenmeyi ibadet sanan erkek » bunaltici sicaklarda yagmayan yagmur » yerli erotik dizi ismi onerileri » san antonio spurs » sinavda yerinden kalkip hocaya tokat atmak » deathcrush » kumru » turkilizce » seri eksi oy veren ibne » clostridium botulinum » pamuk yagi » georgi jukov » hafta sonu okul uniformasiyla dolasan cocuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa