capur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ca
  2. ca ira
  3. ca la amsterdam
  4. ca m est egal
  5. ca va
  6. ca va se savoir
  7. caa
  8. caadaloz
  9. cab
  10. cab bar

© 2008 - uludağ sözlük

capur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. capur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu capur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkegin sevgili bulmasinda paranin rolu » o beni baglar » buyuk ortadogu projesi esbaskanligi » sentenced » cin » hemfuckirhemsuurlutospaga » yourgirlfriendfuckinglikechamp » herkes bir hava » dave matthews » charlie chaplin » artik cok yiprandim diyen sevgili » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » drive » addictive drums » why high one why » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » camel al deyince uzun marlboro light alan insan » everybody s gotta learn sometime » zamanin manzarasi » mudur » imminent » genc sabri saci » fenerbahce taraftari » baba ogul diyaloglari » gem of true sight » jolly joker balans » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » piyasalarin moralini duzeltmek » samsung i900 omnia » nokia n 80 ile tramvay da hava atan tipler