caps no rapid 

kapat
  1. esasında "caps + no rapid" olarak geçen forum sözü.

(bkz: emeğe saygı)
    (bkz: teraziyi unutma)
    (bkz: rep)
    (bkz: +1)
    (bkz: paylaşım için teşekkürler)
    #1405339 (cnkt, 13.03.2007 02:02)
  2. tamamı "bol caps no rapid" olan ilgi çekme amaçlı açılmış başlıkların son cümlesi. örneğin başlık "üniversiteli, liseliyi onarıyor." olsa, 2000 kişi bakıp 10 yorum yapıcak. ancak hemen arkasına bu ek konarak "üniversiteli liseliyi onarıyor, bol caps, no rapid" olduğu zaman albeni artıyor. "heyyoo, rapid de yok, beklemiycez. hem çok caps varmış, bakalım nasıl?" diyen yurdum genci atlıyor linke. daha fazla teraziye tıklanıyor. daha fAZLA REP GELiYOR.

"bir teşekkürü bile çok görmeyin" diyen sömüren paylaşımcının istediği oluyor.
    #2991508 (micro cuts, 12.02.2008 11:59)

© 2008 - uludağ sözlük

caps no rapid başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. caps no rapid ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caps no rapid nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stadibizyikiyoruz com » 1506 » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » sadist » kendini araba zanneden cocuk » osmanli dusmanliginin prim yapmasi » mini etek » dolar tanrisina tapinan islamci » lvdvs » aglamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games