capli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. erdogan capli
  2. kerim capli
  3. ozkam ve capli
  4. bulent capli
  5. ceylan capli
  6. bir metre capli otobus direksiyonu
  7. ufak capli bir sanri seninkisi
  8. kucuk capli ogle yemegi zirvesi
  9. bolgede genis capli operasyonlar baslatildi
  10. olayla ilgili genis capli sorusturma suruyor

© 2008 - uludağ sözlük

capli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. capli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu capli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibrahim kutluay » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » fairson » ultra emperyalizm » duyun u umumiye » 12 ekim 2008 uds sinavi » biz adanaliyik kebabi severik » kars » stalker » kisiligini oturtamamis ozenti insan » 12 gun tuvalete cikmamak » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » grandmaster flash » fakir pici » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enerji cocuk » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » metrobus soforu » paint it black » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » bizim evin halleri » kadi » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » dinde mantik aramamak » voksne mennesker » yildirim demiroren » ideal penis boyu » birak daginik kalsin » borsa dusunce uzulen yurdum insani » baba ogul diyaloglari