capari balik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. capari
  2. ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak
  3. balik yemeye gidip garsona bana balik verme demek
  4. balik tutmasini ogreten balik ekmek saticisi
  5. bana balik verme balik tutmayi ogret
  6. kucuk balik yoksa buyuk balik da yok
  7. balik icinden balik cikmasi
  8. balik burcu kadini balik burcu erkegi iliskisi
  9. balik balik bakmak
  10. bana balik tutmayi ogretme bana balik ver

© 2008 - uludağ sözlük

capari balik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. capari balik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu capari balik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imkb » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » vassili zaitsev » bir kadini kendine asik etmenin yollari » jet » dolunayisi » basliklari alt alta okumak » aktutun baskininda ergenekon parmagi » alparslan erdem » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » tanri vs insan » ismail saib sencer » molla kaabiz » istanbul surlari » kapini calan benim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » deniz feneri » insanlik onuru » aksam olmus yahu » adnan senses » kaygisizlar » kanal tedavisi » sizin dininiz size benim dinim banadir » mulayim » koton » bekaret » hocaya tavir alan ogrenci » oguzhan ozyakup » micky green » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift