capanoglu camii 

kapat
  1. yozgat'ın yerkoy ilçesinde bulunan camii.
    *
    #3703423 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 22.07.2008 18:19)
  2. yozgat il merkezinde bulunan, " buyuk camii " diye de bilinen tarihi camii.

avlusu icindeki sadirvanindan aksan su, camlik mevkiinden geldigi icin, vatandas bu suyu sadece abdest almak icin degil, bidonlarla evlerine icme suyu temin etmek icin de kullanir.
    #3982317 (judas, 19.09.2008 12:16 ~ 12:24)

© 2008 - uludağ sözlük

capanoglu camii başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. capanoglu camii ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu capanoglu camii nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanlarin kilosuyla dalga gecmek » turkcell » selpak marka kagit mendil » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » zamora fc » bana bagiramazsin diyen sevgili » facebook taki fotograf yorumlari » orcun kunek » yaz tatilini cadirda gecirmek » monte cassino savunmasi » tabutta yarim vole » papa v sixtus » dalinle masturbasyon yapmak » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » starbucks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » sair uuserlardan siirler » hayrunnisa gul » yaran yanlis okumalar » arapca olan her metni kuran sanmak » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » kerebic » demiroren jimnastik kulubu » oz » galatasaray cafe crown » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » yanlis anlasilmis sarki sozleri » galatasaray a arka libero adaylari » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » lethe