capan 

kapat
  1. erkek ismi olarak da kullanilan bir kelime.
    (bkz: bugun ben bunu gordum)
    #3201273 (medyun, 28.03.2008 16:10)
  2. (bkz: levon çapan)
    #3400591 (isi degistirgeci, 15.05.2008 15:37)
  3. eski dilde haber getiren, yahut postacı maksadı ile kullanılan özel isim.*
    #3400708 (burkay, 15.05.2008 16:04)

© 2008 - uludağ sözlük

capan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. capan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu capan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cumartesi tum gun calismak » arnavut kaldirimi » oleceksin kopek » annelerle girilen komik diyaloglar » nightwalker » mesnevi » turkiye de biranin cok pahali olmasi » domaltip bafilemek » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » ibu sozluk » julius aghahowa » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » baslik domalmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otuz kupona alinmadi bu vatan » kolpa turk filmleri » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » camii manzarali ogrenci evi » israil » arcil ve sota » otobuste on koltukta sapitan cocuk » grup test » charlie wilson s war » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » zehir » insanlar » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi