canyon 

kapat
  1. ing. kanyon.

(bkz: grand canyon)
    #2009713 (larker, 25.07.2007 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

canyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. canyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» berfin » barack obama » avcilar kampusu » it won t be long » atsizcilar com » faati » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » asansorde bir basina yapilanlar » harry kewell » vicdani ret » ciris otu » nihat dogan dan aforizmalar » seri eksi oy veren ibne » bozulan uyku duzeni » ido dan mesaj gelmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » stevemcqueen olmak » ask susturur » kaltar » kacak kelebek » hypostase » celestial teapot » araba arkasi yazilari » cemsbg » dugunde candy shop calmak » coca cola nin spermleri oldurmesi » serenitytheone » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » bekliyorum