cantando por un sueño 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aþaðýdakiler belki iþinize yarar.
  1. cantando por un sueno

© 2008 - uludað sözlük

cantando por un sueño baþlýðýndaki tanýmlamalar uludað sözlük yazarlarý tarafýndan yapýlmýþtýr. cantando por un sueño ile ilgili tanýmlamalar bulunmaktadýr. yazýlanlarýn hepsi yalan olmakla beraber sadece uludað sözlük yazarlarýný baðlamaktadýr. sitede yazanlar birinci dereceden el emeði göz nuru olup yürütülmesi durumunda iþ bu kiþi uludað a tatile ýssýz bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel caným nedir bu cantando por un sueño nedir problem' denilip uludað gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dað hayvanatýna yem yapýlacaktýr. ayrýca soðuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doðabilecek bir boðaz tahribatý durumunda bana ne denilir. feci þekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» volkan demirel » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » venus pastanesi » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » hayata dair ic burkan detaylar » pencere caminin bugusu » itiraf com » dippoldism » erkek kardes » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » selim bolukbasi » bir salak gibi olmek » robert lee yates » tokat » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kýsa » swansea » ismail alpen » rafet el roman » jorg haider » abuse » sahibinden kelepir ulke » demirhindi » yarim derdini ver bana » isik ve sevgiyle kal » eksi oy vermezsem catlarim » amsterdam » lunokhod » iki esli ustegmen » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » master of puppets