cansu demirci 

kapat
  1. selena dizisindeki küçük kızların en büyüğü. kızıl saçları ve mavi gözleri var.

edit: gözleri mavi değilmiş demek ki gözlerine hiç dikkat etmemişim hakikaten subyanci mi oluyorum ne
    (pygmalion, 10.11.2006 13:14 ~ 13:22)
  2. 25 nisan 1992 doğumlu Avusturya lisesinde şu an itibariyle Lise öğrencisi olan kızıl saçlı güzel. Bunun da fan sitesi var http://www.cansudemirci.com
    (bigowner, 04.01.2007 16:50)
  3. emma watson un yanında hiçbir güzelliği ve özelliği kalmayan kızcağızdır
    (superbado, 23.02.2007 14:45)
  4. sıbyancı olsaydım ilk asılacağım bayan olurdular muhtemelen kendileri.
    (Disco Inferno, 28.06.2007 01:36)
  5. türkçe konuşmasa türk olduğu anlaşılmayacak bayan oyuncu.kızıl saçlı,düzgün fizikli(olacak),beyaz tenli.daha n'olsun?*
    (iuliano, 19.02.2008 14:56)
  6. (bkz: sözlükteki sübyancılar)
    (ezikmutesebbis, 19.02.2008 15:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» satanist memur » cum partisi sex partisi hani bunun fuck partisi » sara » zorla yurutulen iliski » mine buyuka » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » galeri milliyet » cemal safi » lerzan mutlu dan nefret eden yazar » hakan sukur tipi cagdas forvet » dayak yedikten sonraki ilk 10 saniye » emre altug » ahi emir ahmed turbesi » the piano tribute to iron maiden » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » ali ekrem bolayir » biometrik resim » son sozluk » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak » ege universitesi » 90 larda ilkokul kokusu » erkekleri anlamanin yollari » scorched earth » hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum » acitasyon » delaki » eksimtrak sozluk » belgariath » ocb a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa