canli performanslar 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asmis canli performanslar
  2. kusu canli canli kedisine veren psikopat cocuk
  3. canli canli daki kadinin gogsu kapali giyinmesi
  4. canli kalkan olayim derken canli cipura olmak
  5. ruyada gorulen insani canli canli gormek
  6. canli canli kiyma makinesine atilan inek
  7. kiyamet gununu canli canli yasamak
  8. hayvanlarin derisini canli canli soymak
  9. canli olmayan bir yayina canli yazmak
  10. canli canli mumyalanmis kadinlar

© 2008 - uludağ sözlük

canli performanslar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. canli performanslar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canli performanslar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» huzun » laf sokusturmak » moderasyon » bez bebek te yakalanan matrix tadi » cukura dusup sakatlanan futbolcu » olsa verirdim » dibi dibi rek » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » regl sancisi cekenlere oneriler » requiem for a dream » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » hire otel » 20 ytl » dengir mir mehmet firat » nouriel roubini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istatistiktir » 50 cent » polat alemdar in eroinman olmasi » iskender buyuk » aksam olmus yahu » 22 kisiyle online olmak » yuzen balon » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » ayabakan » john travolta » age of mythology titans » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » amc » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » kan uykusu