canlar kimin icin caliyor dedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. canlar kimin icin caliyor
  2. hirsizlar kimin icin caliyor
  3. bu davullar bizim icin caliyor sevgilim
  4. kimin entry si kimin cebinde belli degil
  5. kimin eli kimin cebinde belli degil
  6. dersim i canlar verdi ve dersim i canlar aldi
  7. elif dedim be dedim
  8. ne dedim ki sictin dedim
  9. kimin eli kimin cebinde
  10. kapi caliyor

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » isitme engelliler icin seks filmi » karatas in tarihi eserleri » davidoff » angelina grun » yaran spam mailler » haydar dumen e sorulan yaran sorular » yerli erotik dizi ismi onerileri » flamenco turca » hicbir sebep yokken erken kalkan tip » levis 507 » 404 not found » kredi karti yuzunden olecegini soyleyen baba » ebru akel » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » boyabat kalesi » kim feenstra » karayazi nin tarihi eserleri » cin deki depremi kurbagalar fark etmis » seovilerin agababasi » acun ilicali » kendi osurugu ile uyanan insan » yesilhisar in tarihi eserleri » osman nuri sozkesen » see who i am » yesilcamin unutulmaz isimleri » sozlukteki josh holloway sorunsali » mewtwo » sozlukculerin blog adresleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa