canlandirma secenegi olmayan silik entryler 

kapat
  1. saçma uygulama. entrymi uygun bi hale sokup canlandırırım gene buna kimsenin karışmaması gerekir. hele konu formatla değil de içerikle ilgiliyse iyice saçma sapan bi hal alıyor.
    olay şöyle:
    ben şöyle bi entry girmişim ronaldinho muhtesem golu başlığına:

(bkz: hagi atletic bilbao ya attigi gol)
    (bkz: hakan şükür attığı unutulmaz goller)
    (bkz: zincirleme isim tamlama)
    (bkz: türkçe ebe)

(bence güzel ayar, ha sen beğenmezsin bilemem orasını.)

ama ne diye "başlık düzeltildi."* deyip silersin entryi.belki ben edit koyacam saçma oldu ama eskiden başlık böyleydi felan diye.yok direk sil bi de canlandırma seçeneği koyma. düpedüz saçmalık.
    #963778 (semih cumhuriyeti vatandasi, 07.12.2006 17:09)
  2. moderasyon keyfiyetinin ürünüdürler. artık olmayacakları söylense de ısrarla yollanmakta. canlandir neye göre ekleniyor merak ettim, ediyorum, edeceğim.
    #963803 (abuzittin zelzele, 07.12.2006 17:14)
  3. (bkz: ver coskuyu)
    #963812 (LocK, 07.12.2006 17:15)

© 2008 - uludağ sözlük

canlandirma secenegi olmayan silik entryler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. canlandirma secenegi olmayan silik entryler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canlandirma secenegi olmayan silik entryler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trafikte giderken edilen kufurler » sakatlanan basketci icin topu disari atmak » drama yollari » sakal » suleyman akdi » sener eruygur » ihlas holding » darrab » ulker cikolatali gofret sevmeyen var mi » sinir stresle girilmis entry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games